Γη της Ελιάς: Θρήνος για την Αθηνά - Καταρρέει μπροστά στα μάτια του Λυκούργου
Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο (24/10)
Η στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του Λυκούργου στο χθεσινό (23/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ήρθε για να φέρει δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter) και απόψε (24/10) θα δούμε την Αθηνά να μαθαίνει τα πάντα για τον αγαπημένο της.
«Μακάρι να σου έφερνα ευχάριστα νέα, λυπάμαι πολύ. Αυτό είναι για σένα, η εντολή ήταν να το παραδώσω στα χέρια σου και να μην το πω πουθενά αλλού», της λέει ο Λυκούργος την ώρα που εκείνη κλαίει με λυγμούς για τον Ιάκωβο.
«Γι' αυτό το τράβηξε στα άκρα και ψυχρανθήκαμε, γι' αυτό δεν ήρθε στη δίκη. Όλα επίτηδες Λυκούργο, ήθελε να με κάνει να θυμώσω πολύ για να μην τον αναζητήσω», του απαντάει η Αθηνά, ωστόσο ο Λυκούργος δε θέλει να την αφήσει να καταρρεύσει:
«Μας την έφερε Αθηνά, ήρθε σαν πυροτέχνημα, φώτισε για λίγο τη ζωή μας και έφυγε. Αθηνά σε παρακαλώ, μην σκύβεις το κεφάλι, θέλω να είσαι δυνατή», της λέει.
Καταρρακωμένη η Αθηνά, του απαντάει: «Τον είχα αγαπήσει Λυκούργο».
Ο θρήνος της Αθηνάς για τον Ιάκωβο στη Γη της Ελιάς
Η Βαγγελιώ κάνει κόλαση τη ζωή της Αθηνάς
Ο Δημοσθένης νομίζοντας ότι έτσι θα βοηθήσει την Αθηνά είδαμε πως της είπε για τις πραγματικές διαθέσεις της Βαγγελιώς. Παρόλο που της είπε να μην πει τίποτα αυτή η Αθηνά επιτίθεται στην Βαγγελιώ και της λέει πως τα γνωρίζει όλα.
Η Βαγγελιώ έχει ξεφύγει από τα χέρια της Αθηνάς και παίρνει όρκο πως από δω και πέρα η ζωή της στην φυλακή θα είναι πραγματική κόλαση.
Η Βαγγελιώ με κάποιες κρατούμενες προκαλούν την Αθηνά κι εκείνη αντιδρά. Την ξυλοκοπούν βάναυσα, της σπάνε τα μούτρα και την αφήνουν αιμόφυρτη στο έδαφος.
Δείτε επίσης στο tv-24.gr:
Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Αυτή είναι η πραγματική ταυτότητα της Ράινα
«Απαράδεκτο...» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με το χθεσινό (23/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς