ΜΠΡΟΥΣΚΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΣΗΦΗ: «ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ»
Ο Διαμαντής δεν παραλείπει να θυμίζει στον Σήφη ότι τον κρατάει στο χέρι με την υπόθεση του φόνου στο κτήμα του. Ωστόσο ο Σήφης, όσο περνάει ο καιρός, όλο και ανακαλύπτει τα διάφορα σατανικά σχέδια του θείου του και η έκρηξη δεν αργεί να έρθει.
Η πρώτη κόντρα και ο πρώτος άγριος καβγάς ξεσπάει όταν ο Σήφης μαθαίνει ότι ο Διαμαντής έχει βάλει τον Χαρίδημο να παριστάνει τον πατέρα του Μύρου για να του φάει λεφτά. Ο Σήφης έξαλλος του πετάει κατάμουτρα την αλήθεια και ο Διαμαντής τρελαίνεται: «Με αποκαλείς απατεώνα, ανιψιέ;», του λέει και ο Σήφης έξαλλος του απαντάει: «Συνεργό, στην καλύτερη! Πώς έμαθε ο Φίλιππος Δανέζης ότι ο Μύρος ψάχνει τον πατέρα του; Από πού ήξερε τόσες λεπτομέρειες;», τον ρωτάει. Ο Διαμαντής προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Αυτή είναι η δουλειά τού απατεώνα. Να συλλέγει πληροφορίες για να γίνεται πιστευτός και να κοροϊδεύει τον κόσμο», απαντάει στον Σήφη, ο οποίος έχει αρχίσει να χάνει πλέον την ψυχραιμία του και τον βουτάει από το γιακά: «Ασε, δεν με πείθεις, εσύ τον έφερες, σε ξέρω τι είσαι...», του λέει και το μάτι του γυαλίζει, μέχρι που γίνεται η έκρηξη, καθώς ο Διαμαντής τελείως κυνικά του απαντάει: «Λοιπόν, για να τελειώνουμε... Ηξερα ότι ετοιμάζει λαμογιά και του τη χάρισα. Είχα λόγο να ειδοποιήσω τον Τζουτζουράκη;». O Σήφης σηκώνει το χέρι του να τον χτυπήσει: «Κάλυψες έναν αγύρτη για να εκδικηθείς τη Δάφνη, έτσι; Ωρες-ώρες με αηδιάζεις», λέει και πριν προλάβει να τον χτυπήσει, ο Διαμαντής του λέει: «Καλά κάνω», βαράει την πόρτα και φεύγει έξαλλος, ενώ ο Σήφης του φωνάζει: «Θα σε δώσω, να το ξέρεις».
Οι μέρες περνάνε και η Δάφνη μαθαίνει τι έχει κάνει ο Διαμαντής και φυσικά τον επισκέπτεται και μεταξύ άλλων του δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάει στη δίκη να τον καλύψει.
Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!