ΥΛΙΚΑ:

500γρ. σπαγγέτι
250γρ. φρέσκο σολωμό χωρίς δέρμα και κόκκαλα
2κ.σ. ελαιόλαδο
50ml. βότκα
250ml. κρέμα γάλακτος
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
100γρ. τυρί κρέμα
Ξύσμα από 2 λάιμ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


1.Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αρκετό αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε και κρατάμε 200ml. από το νερό του βρασίματος.

2.Κόβουμε το σολωμό σε πλάγιες λεπτές φέτες πάχους 2εκ. .

3.Καίμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σολωμό και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές.

4.Ρίχνουμε τη βότκα και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε το νερό από το βράσιμο και τα μακαρόνια, συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

5.Αποσύρρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τον άνηθο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα λαίμ. Ανακατεύουμε με μια τσιμπίδα και σερβίρουμε ζεστό σε πιάτα.


Σπαγγέτι με σολωμό και βότκα


Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

«Ζω έναν εφιάλτη! Είμαι καθηλωμένη σπίτι μου! Υποφέρω…»: Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με τις δηλώσεις της για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί!

Τέλος η παρεξήγηση! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Καλομοίρα! Δείτε όσα δήλωσε…(Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι γίνεται στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Πάνου Μουζουράκη! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!