ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΟΣ: «Ο ΒΛΑΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ!»

Ενώ είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμική σειρά εποχής του ALPHA, οι ιθύνοντες έκριναν ότι ταιριάζει περισσότερο για την καθημερινή σειρά «Ελα στη θέση μου». Και απ’ ό,τι αποδείχθηκε είχαν δίκιο! Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο τηλεοπτικός Αχιλλέας, αποκαλύπτει στο TiVi Σίριαλ όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
Μετά το «Μπρούσκο» δεν σε είδαμε σε κάποια σειρά που να προβάλλεται και στην Ελλάδα…
«Θα σου πω την αλήθεια. Δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού. Εμένα το μόνο που μ’ ενδιαφέρει είναι να κάνω ωραίες και σωστές δουλειές. Μετά το “Μπρούσκο” θεώρησα ότι το πιο καλό για μένα ήταν η “Πρώτη σταγόνα” του Λώρη Λοϊζίδη, μετά συμφώνησα με τον ίδιο για τη νέα σειρά “Παραμύθι ν’ αρχινίσει”, αλλά ήρθε η πρόταση για το “Ελα στη θέση μου”. Θεώρησα, λοιπόν, ότι καλλιτεχνικά θα ήταν μια άλλη ευκαιρία για μένα και το επέλεξα».
Οταν σου πρότειναν από τον ALPHA αυτή την εσωτερική μεταγραφή, είχες κάποιο δίλημμα;
«Καταρχάς δεν απάντησα αμέσως. Πέρασε ένας μήνας για να το σκεφτώ και να δω τι ήταν καλύτερο να κάνω. Τελικά, νιώθω δικαιωμένος από το προαίσθημα που είχα ότι θα πάει καλά όλο αυτό το πράγμα».
Πλέον ο Αχιλλέας δεν είναι τόσο κυνικός αλλά αρχίζει να «μαλακώνει», έτσι;
«Προς το καλύτερο πάει για το θεατή που το βλέπει. Ο Αχιλλέας ναι μεν έχει αποδεχτεί κάποια πράγματα αλλά εξακολουθεί να ζει ένα δράμα. Αλλάζει όλη η κοσμοθεωρία και η ιδεολογία του και νιώθει κάποια πράγματα για πρώτη φορά, όπως πώς είναι ν’ αγαπάς. Στην πορεία, όμως, αυτό δεν θα του βγει σε καλό».
Και τι θα συμβεί και θ’ αντιστραφεί όλο αυτό το κλίμα;
«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πώς εξελίσσεται η σχέση Αχιλλέα-Ρενάτας, αφού εκείνος πραγματικά την έχει ερωτευτεί. Ωστόσο, διώχνουν τον Αχιλλέα από την εταιρεία και τον στέλνουν να δουλέψει στο παράρτημα της Sofo Express στην Κύπρο».
Θα ζητήσει από τη Ρενάτα να τον ακολουθήσει από τη στιγμή που παραιτείται από την εταιρεία;
«Ο Αχιλλέας δέχεται να φύγει με σκοπό να την αφήσει σε ησυχία. Για το καλό της».
Η Ρενάτα πιστεύεις ότι είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Αχιλλέα;
«Πιστεύω ότι η Ρενάτα τον είχε ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που τον είδε στα μάτια. Από την άλλη, όμως, με τον Βλάση είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν μια αγάπη-συνήθεια»
Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!