Λίγοι το παρατήρησαν - Επεισόδιο του GNTM 5 γυρίστηκε στο σπίτι της Ντάλιας από το παρά 5
Ζωντάνεψε το χλιδάτο οίκημα
Από Ελένη Μήτση
Στο χθεσινοβραδινό 7/11 επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση και δοκιμασία αποχώρησης με τα κορίτσια να εντάσσονται σε ένα κόνσεπτ σχετικό με το Μπρίτζερτον (δείτε εδώ τα απολαυστικά σχόλια στο twitter).
Αυτό, όμως που λίγοι όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο, κατάλαβαν είναι ότι το γύρισμα έγινε σε ένα σπίτι, το οποίο είναι γνωστό σε πλήθος Ελλήνων τηλεθεατών.
Η Βίκυ Καγιά απαντά ανοιχτά για την παύση του ριάλιτι
Φημολογείται και ακούγεται ιδιαίτερα πως την νέα σεζόν το GNTM 5 δεν θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ το πρόγραμμα που ίσως το αντικαταστήσει), και σε αυτές τις φήμες απάντησε η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Τρίτης 8/11, καθώς μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος του ριάλιτι.
«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, τον Γιώργο και τον Τάσο. Είμαι λίγο συγκινημένη που θα χαθούμε λίγο» σχολίασε για το τέλος του reality show, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα.
Γιατί να μη γίνει; Καλώς να γίνει. Εγώ είμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί» είπε στο τέλος σχετικά με την παύση του.