Γη της Ελιάς: «Κάνει εξαιρετικά την σιχαμένη!» - Το Twitter "σιχτιρίζει" την Βαγγελιώ για την διπροσωπία της
Και αποθεώνει την Αθηνά ξανά!

Τα πάνω κάτω έφερε από τα πρώτα λεπτά το επεισόδιο της Γης της Ελιάς την Κυριακή 23/10 καθώς οι χρήστες εξοργίστηκαν ακόμη μία φορά με την διπροσωπία της Βαγγελιώς, μιας και σε λίγο καιρό θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην Αθηνά (δείτε εδώ τι θα της συμβεί στην φυλακή).
Πριν λίγο λοιπόν, είδαμε την Βαγγελιώ με έμμεσο τρόπο να προσπαθεί να ξεγελάσει την Αθηνά, την οποία το Twitter λατρεύει, και να της αναφέρει πως τάχα αδερφή της τάχα χρωστάει χρήματα, ξέροντας την οικονομική της κατάσταση, και το ότι αμέσως θα θελήσει να προσφερθεί!
Απασφάλισε το Twitter με την Βαγγελιώ
Μόλις το είδαν αυτό οι τηλεθεατές, έδωσαν ρεσιτάλ στα σχόλιά τους στην πλατφόρμα, όπου στόλιζαν δίχως αύριο και την Βαγγελιώ και τον χαρακτήρα της!
Η Ελπίδα κάνει εξαιρετικά τη σιχαμενη πάντως, να τα λέμε κι αυτά #GiTisElias pic.twitter.com/d17MZUm8BV
— Γέρμα (@YermaLo_r_ca) October 23, 2022
φτάνει μαρή Αθηνά να δίνεις λεφτά!!!#GiTisElias
— peppa81 (@despoinasek) October 23, 2022
#GiTisElias ΚΡΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΑ pic.twitter.com/XueuN9Psn6
— Φωφώκα Τσιντικίδου (@fwfwkaa) October 23, 2022
#GiTisElias
ΑΙ ΜΑΡΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ pic.twitter.com/VJXQVDEYiz— Άι Σιχτίρ (@anedestati) October 23, 2022
2 σκηνές κουιν σήμερα πριν τις 21:30.. Το λες και επίτηδες αυτό!.#GiTisElias
— ΑΓΑΠΆΜΕ ΡΕ (@Maria18PZFKNM) October 23, 2022
Ρε κοίτα την ποντικομαμη που ειδικα απο τη μερα που επιασαν την αθηνα μας τα εχει κανει ζεπελιν 🤯#GiTisElias
— Katerina_T 🐕🦺🐾🦄🧚♂️ (@katia_t) October 23, 2022
#GiTisElias
— Το Προεδρικό Ποντικάκι! 𝓙𝓮𝓻𝓻𝔂 ✿ (@eirinisiorou) October 23, 2022
Μάθε και πες μου... pic.twitter.com/bR6AvIDgVL
Πάλι λεφτά θέλει αυτή έλεος #GiTisElias
— Σωσω Παπαδημα🐉🐾 (@pote_pote_ksana) October 23, 2022
Νομίζει ότι την έχουν ξεγράψει αλλά...
Η ζωή της καταστρέφεται μέρα με την μέρα, και μπορεί εμείς να γνωρίζουμε πως τελικά θα αθωωθεί και θα ξαναδεί το φως του ήλιου έξω από την φυλακή (δείτε εδώ τι κάνει ο Ιάκωβος και την σώζει), όμως η Αθηνά νιώθει ότι σβήνει στο κελί της και όλοι την έχουν ξεγράψει στην Μάνη και την Γη της Ελιάς.
Ο Πότης αποφασίζει να επισκεφτεί την Αθηνά θέλοντας να ακούσει την αλήθεια από εκείνη για τον φόνο του Καπράλου, και μόλις τον αντικρίζει χάνει τα λόγια της! Δεν περίμενε να την σκέφτεται τόσος κόσμος, για την ακρίβεια θεωρούσε πως την μισούν όλοι, και έτσι η Αθηνά στην όψη του Πότη συγκινείται ιδιαίτερα!
Οι δυο τους μιλούν για όλα, και εκείνη του ανοίγει την καρδιά της και του εξομολογείται τα πάντα για την ζωή της! Ο πόνος στο βλέμμα της τον πείθει, και έχει μείνει συγκλονισμένος από όσα ακούει! Ο αγαπητός καφετζής αποφασίζει να μην αφήσει κανέναν άλλον να την διαβάλλει καθώς πλέον ξέρει πως είναι αθώα.
Δείτε επίσης στο tv-24.gr:
Γη της ελιάς spoiler: Έρχονται εφιαλτικές στιγμές για την Αθηνά - Την οδηγούν στην απομόνωση