Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Όπως είναι γνωστό ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής «Master Chef» επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του STAR. Εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα, οι υπεύθυνοι του καναλιού κάνουν υπό άκρα μυστικότητα τα σχετικά «μαγειρέματα».

Αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr θέλουν τους υπεύθυνους να έχουν απευθύνει πρόταση- πρόσκληση στην Ευγενία Μανωλίδου ώστε να 'ναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της εν λόγω εκπομπής. Κάτι που το ξανά έκανε στο παρελθόν επί εποχής MEGA. Απ' ότι μαθαίνουμε, μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει δώσει κάποια απάντηση, ούτε θετική ούτε αρνητική.



Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, πέρα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, σίγουρος φαίνεται να είναι και ο Έκτορας Μποτρίνι, ενώ τη τρίτη θέση διεκδικούν δύο πολύ γνωστές γυναίκες.



Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου ώστε να 'ναι έτοιμο το σκηνικό στα στούντιο Καραμάνος, ενώ η προβολή του προγραμματίζεται για τον Απρίλιο.